onsdag 24 augusti 2011

Gangstadojjorna

Annonsen:
Timberland 6 inch
Skor, stl. 36, dam
Orginal. Köpta på Twilight. Nypris 1600.
Bra skick.
Storlek 6w (36)
Finns i Falun
550:-

Gunilla


---

Från mig till gunilla.xxxx@hotmail.com:

Yo gun!
Mäktiga detroit gangsta dojjor. Tjackar dem gärna av dig. Prutar en femtiolapp rakt av. Thats how i roll. Ok?

Ka-piiisch!!
/Kaj


---

Från gunilla.xxxx@hotmail.com till mig:

Thats OK for me ! Du får hämta dem i Falun. hör av dig igen !
Mvh Gunilla

---

Från gunilla.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej igen !
Kan naturligtvis skicka dem till dig oxå!!

---

Från mig till gunilla.xxxx@hotmail.com:

Yo! Wazzup Gun?
Låter som en sweet deal. Kommer upp till Falun. Det kan du lita fett på. Ska ändå dit och införskaffa lite chronic på fredag. Funkish då?

Hör av dig.

Whohoooa!
/Kaj


---

Från gunilla.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej !
Seriöst ? Är du intresserad ? så ring mig på tel 070 xxx xx xx fredag ( dagtid !! )
Gunilla

---

Från mig till gunilla.xxxx@hotmail.com:

Mos def Gunilla! Dead serious. Visst. Ringer dig på fredag. Kommer troligen sent på kvällen som det ser ut. Har en del hustlin n' dealin att kirra innan. Cash n stuff du vet. Skulle det, och nu chansar jag bara, finnas möjlighet att slagga i din crib? Går inga bussar hem så sent och jag måste verkligen ha dessa gangsta boots.

Kiie-yay!
/Kaj


---

Från gunilla.xxxx@hotmail.com till mig:

Tror vi avslutar affären här.

---

Från mig till gunilla.xxxx@hotmail.com:

Whoo ho hoold the pony nu Gunilla. Lovat är lovat. Jag är fett down på dina timba's nu. No way att du kan bounca vår deal nu. Det hajjar du va? Så quit da biiiiatchin nu Gun. Fredag kväll ringer jag dig och piper över till casa de Fahlcrants och löser dem cash. Fixar så en bro ger mig en ride.

Har du nån adress eller hittar jag den på eniro?

/Kaj the cool cat


---

Från gunilla.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej Kaj !
Jag är inte anträffbar fredag kväll ! Om du vill ha skorna så får du hämta dem på dagtid ! Och, vi håller oss till svenska språket tycker jag !!
Gunilla

---

Från mig till gunilla.xxxx@hotmail.com:

Låt mig påminna dig om att det var du som började med "Thats OK with me"... Men iallafall, Dagen kan jag inte lösa. Som sagt en av mina brothas har erbjudit mig att skjutsa mig men inte förrän fredag kväll. Antingen kan du ställa ut dojjorna på trappen så stickenr jag in femhunkan i brevlådan. Alternativt hänger vi i bilen utanför dig och väntar in dig. No stress. Vi har ingen brådis så du kan komma hem hur sent du vill. Låter bra?

/Kaj


---

Från gunilla.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej igen !
Om du kollar ditt skickade mail till mig så var det på svengelska eller hur ? Därför svarade jag så i tron att du möjligen hade engelska som ditt huvudspråk, tycker att detta har blivit så fånigt så vi avslutar detta nu och du hittar säkert ett par andra skor.Mina är inte längre till salu ,jag har ändrat mig angående försäljningen.
/ Gunilla

---

12 kommentarer:

 1. HAHAHAAHA!! "Whoo ho hoold the pony nu Gunilla." Klart ett av mina nya favorituttryck! Så bra!
  Keep up the good work Kaj :-)

  SvaraRadera
 2. Hahahah Kajelito ma maaan!

  SvaraRadera
 3. Min syster tipsade mig om din blogg så idag då jag bjöd över syster och kusin på fika så satt vi och läste. Vi fick pausa flera ggr för jag fick ingen luft. Vi skrattade så att vi kved.

  Gång på gång tog vi upp din förmåga att skriva. hur kommer du på allt. Vad jobbar du med. Du skriver så bra i alla roller du gör. Kommer på skämt som bara manusförfattare kan.

  Hoppas du tar vara på din gåva. Du skriver underbart bra!!

  //Marlene

  SvaraRadera
 4. yao, brush! är du singel lr, är fett kär i dig!

  SvaraRadera
 5. Marlene: tack vilken fin kommentar. Blir på riktigt skitglad. Viktiga grejer du säger. Att man ska ta vara på det man är bra på. Jag är lite hemlig just nu. Men fortsätt att läsa så ger det sig med tiden :)

  SvaraRadera
 6. hahahahahahah "femhunkan" HAHAHAHAHA

  SvaraRadera
 7. Undrar just vad Gunilla Fahlcrantz i Falun tycker om att bli så lätt att identifiera här... ;-)

  SvaraRadera
 8. Så jävla bra HAHAHAHAHAHHAHAHA fyfan, gör mer såna!!

  SvaraRadera
 9. Hahaaaa, underbar humor :-) Älskar gangsta-språket ;-)

  SvaraRadera
 10. HAHAHAHA DU ÄR SÅÅÅ KLOCKREN! skrattar så jag får ont i magen. Lite credd brush!!! hahaha.
  "no way att du kan bounca vår deal nu" ASG!

  SvaraRadera