tisdag 23 augusti 2011

Furubordet

Annonsen:
Fur, stort bord (1,9 x 0,9)
Köpes billigt och hämtas i norra Göteborg. Det är skivan som är intressant. Ange storlek och tjocklek. Panel är jag inte intresserad av.
/Martin


---

Från mig till martin33xx@live.com:

Hej Martin!
Har ett fint bord som exakt matchar din beskrivning som jag gärna blir av med för en billig peng. Typ 50 spänn. Låter bra?

/Kaj


---

Från martin33xx@live.com till mig:

Ja, det låter bra. Bara du inte bor för långt bort.
Martin

---

Från mig till martin33xx@live.com:

Hej!
Bor i Angered. Funkar?
Skickar med bild på bordet. När kommer du?

/Kaj---

Från martin33xx@live.com till mig:

Det ser bra ut. Jag kan komma tidigt på söndag. Du kan väl ringa i morgon förmiddag så kan vi bestämma närmare.
Martin 031 xx xx xx

---

Från mig till martin33xx@live.com:

Hej Martin.
Kom hem efter att ha varit ute och supit hela kvällen nu. Kände mig förbannad och slog en yxjävel rakt i bordhelvetet. Ångrar mig nu i efterhand. Det blev ett hack i mitten men med tanke på att du är ute efter ett furubord lär du väl knappast vara en sån som bryr sig om såna petitesser? Men visst det var onödigt. Du får det för 30 spänn. Vad sägs?

/Kaj


---

Från martin33xx@live.com till mig:

Hej,
Kan jag komma och titta på det på söndag morgon?
Ge mig namn och adress.
Mvh. Martin

---

Från mig till martin33xx@live.com:

Halloj. Har kapat av benen nu och lastat skivan i bilen. Bor på Norra Röseredsvägen, så jag kan lika gärna komma till dig. Såg att du bor på xxxxgatan. Kanske kommer senare ikväll isåfall.

Fick lite dåligt samvete nu. På bilden jag skickade hade jag retuscherat bort ett stort brännmärke, som blev när jag bjöd några kompisar från Finland på fondue och den fattade eld. Det var inte mitt fel utan Jaris, eftersom det hände när han slog knytnäven i bordet. Det är ganska djupt men bara i ena hörnet och undersidan är helt fin, bortsett från fyra skruvhål där benen satt. Bara så att du vet.

Syns sen då?

/Kaj


---

Från martin33xx@live.com till mig:

Hej,
Jag går ut nu och räknar inte med att vara tillbaka förrän 18-19. Slå en signal när du är vid parkeringen vid servicebutiken så kommer jag ner.
mvh. Martin

---

Från mig till martin33xx@live.com:

Hej!
Igår när jag kom hem hade någon stulit min bil. Bilen, en Dodge Ram återfanns idag kl 16.23 i Gamlestaden. Den goda nyheten är att den som stal den inte hade sabbat bilen. Den dåliga nyheten är att furuskivan var puts väck.

Först efter att jag talat med polisen kom jag på att den enda som visste att jag hade skivan i bilen var du. Ja, bortsett från min granne som såg mig lasta den, men hon är halvkroppsförlamad, så det faller ju på sin egen orimlighet att hon skulle ha förvanskat den.

Efter att jag gått igenom vår konversation via e-post inser jag att det hela tiden legat en underton av desperation i dina meddelanden. Som att du bara måste ha furuskivan, till vilket pris som helst. Jag har vänt och vridit på det och har till slut kommit fram till att jag imorgon måste lämna in en anmälan mot dig i fallet.

Som den hedersman jag är kan jag tänka mig att hålla polisen utanför den här härvan, Martin. Om du erkänner, ber om ursäkt och ersätter mig för furubordet, till dess fulla värde.

Så hur vill du göra?

/Kaj


---

Från martin33xx@live.com till mig:

Skicka inga fler mejl till mig. Jag gör hellre andra saker.
H. Martin

---

Från mig till martin33xx@live.com:

Hallå. Det var du som ville köpa furubordet, och plötsligt är du inte intresserad. Lustigt att det råkar sammanfalla med att bordet blev stulet. Tycker du inte?

Nu har jag gått igenom hela bilen och noterat att där även saknas ett par arbetshandskar, en Zippo-tändare och en Neil Young-kassett. Jag sätter upp det på din lista. Hör du det?

Man har ju hört en del om er på xxxxgatan men det här trodde jag inte. Jag försökte ju bara sträcka ut en hand.

/Kaj


---

16 kommentarer:

 1. Du är så jävla klockren! Sluta aldrig med dina mejl är du snäll.

  Tack!!

  SvaraRadera
 2. FANTASTISKT!!! Sjuukt Roligt! Skrattar så jag gråter.

  SvaraRadera
 3. Nä detta har blivit mitt heroin :)

  SvaraRadera
 4. HAHA!! helt underbart, inget biter på den här killen. måååste haaa furubordet NU!

  SvaraRadera
 5. Haha, lite elakt kanske, men vad tusan, ändå så himla roligt!

  SvaraRadera
 6. Åh herregud, undra om killen fick lite panik? :-)

  SvaraRadera
 7. haaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaahahahahaaaaaaa

  SvaraRadera
 8. Ahh fy faan du är ju helt underbar :)) skrattar så jag dööör

  SvaraRadera
 9. Älskar dig Kaj. Joina Facebook-gruppen där vi hyllar Kajs fyndiga Busmejl
  http://www.facebook.com/pages/BUSMEJLSE/252642744757828?sk=wall&filter=2

  SvaraRadera
 10. Tack för alla kommentarer. Så kul att ni uppskattar mina busmejl. Och åh vad fint. En egen FB-sida.

  SvaraRadera
 11. Ja, näst bäst kan du väl få vara då.

  /Kaja via sin ödmjuka mor

  SvaraRadera
 12. Bästa bloggen!!!!

  SvaraRadera
 13. Men du! Maila någon som säljer sin kanin. Och antyd på kaningryta. Det hade jag velat läsa! Någon stackars unge som blivit allergisk mot djuret typ. Och! Ta kontakt med bokförlag! Det här är en bra bokide! Jag hade köpt den! Direkt!

  SvaraRadera
 14. Detta är tamigfan det bästa jag läst på mycket länge! Så sjukt roligt så tårarna sprutar över frukostgröten! Sluta aldrig.

  SvaraRadera
 15. Så. Sjukt. Roligt!
  :-D

  SvaraRadera
 16. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera