tisdag 16 augusti 2011

Frimärksnazisten

Annonsen:
Jag köper bokmärken
Bokmärken från 60-talet och äldre köpes av SERIÖS köpare. Även vissa från 70-talet. Kartor, lösa märken, album, samlingar, allt av intresse som är 60-tal och äldre, och i BRA SKICK, INGA TRASIGA MÄRKEN, STORA SAMLINGAR ÄR MYCKET INTRESSANT, jag hämtar på plats inom Göteborgsområdet, annars går det bra att skicka via posten efter det att jag fått bilder mailade, Jag betalar portot.

JAG HAR HAFT MIN ANNONS PÅ BLOCKET I 4 ÅR OCH KÖPT EN HEL DEL, BETALAR OMGÅENDE VID LEVERANS

JAG GÖR INGA FÖRSKOTTSBETALNINGAR LÄNGRE P G A ATT JAG BLIVIT LURAD NÅGRA GÅNGER INNAN


---

Från mig till carina.xxxx@hotmail.com:

Hej Carina!
Jag har ett jättetjockt album med jättevackra bokmärken från 40- och 50-talet. Det är min mors gamla samling som jag fick när hon flyttade till äldreboende. Intresserad?

/Kaj


---

Från carina.xxxx@hotmail.com till mig:

Tack för ditt mail, det kan vara av intresse, kan du maila över lite bilder?, Var bor du? Jag bor i Göteborg.

MVH CARINA

---

Från mig till carina.xxxx@hotmail.com:

Hej jag bor också i GBG.
Har tyvärr inga bilder. Men det verkligt fina och jobbade bokmärken. De flesta har nazistiskt motiv vilket tydligen är rätt ovanligt. Sedan är det en del Keruber och skit. En kerub ser ut precis som hitler så den är nog värd en hel del. Vad tror du?

/Kaj


---

Från carina.xxxx@hotmail.com till mig:

När du bor i Göteborg, kan jag komma och titta på dom

MVH CARINA

---

Från mig till carina.xxxx@hotmail.com:

Självklart kan du göra det. Eller om du kommer in på jobbet. Det är vilket som för mig. Jag jobbar på GBG Military Shop.

/Kaj


---

Från carina.xxxx@hotmail.com till mig:

Var ligger Military shop? Och vilka tider gäller?

MVH CARINA

---

Från mig till carina.xxxx@hotmail.com:

Det ligger på Hisingen. Lite slummigt område men vi har inrett mysigt med taggtråd och kamoflagenät. Googla det. Du kan komma när som, bara du kommer obeväpnad. Fråga efter "Arbeit-Macht-Frei-Kaj".

När kommer du?
/Kaj


---

Från carina.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej jag menade inte idag, ev. nästa vecka, ursäkta om jag var otydlig

MVH CARINA

---

Från mig till carina.xxxx@hotmail.com:

Ja du var en aning otydlig! Jag gillar ordning och reda ser du.

Bara så att du vet. Säljer alla bokmärken utom fem stycken som jag vill behålla. De föreställer glada barn i jugend-uniform med hakkorsarmbindel och allt. De är så jäkla gulliga där de står och leker med sina läderpiskor.

Vi hörs nästa vecka då?

/Kaj


---

Carina hörde aldrig av sig. Så himla märkligt...

---

9 kommentarer:

 1. Hahahaha. Bästa bloggen jag någonsin läst.

  SvaraRadera
 2. Måste tipsa alla jag känner om det här. Så.Jävla.Bra.

  SvaraRadera
 3. Tjena Kajkillen! Tack för din kommentar. :) Det är lugna puckar vettu, har redan lagt till dig på Bloglovin' och länkat dig både här och där och det lär hända igen, för den här sidan är ju klockren! :)

  SvaraRadera
 4. En djupdykning i det svenska pysket, hur menar du då? Ditt psyke eller de du "busar" med?

  SvaraRadera
 5. Mycket märkligt. Carina, var gick det fel??

  SvaraRadera
 6. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera