torsdag 11 augusti 2011

Flyktingsmugglaren

Annonsen:
Båtplats uthyres
Båtplats för 4m båt uthyres i Stallviken (2a hand) tom 15 september.
Katarina Xxxx.


---

Från mig till familjenxxxx@gmail.com:

Hej Katarina!

Jag skulle väldigt gärna hyra din båtplats omgående. Finns den kvar? Stallviken skulle verkligen vara helt perfekt för min verksamhet.

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från familjenxxxx@gmail.com till mig:

Hej Kaj. Ja den är kvar. Lämplig för mindre båt runt 5,5meter. Hur stor behövde du?

Mvh Pontus

---

Från mig till familjenxxxx@gmail.com:

Hej!
Ursäkta sent svar. Har varit ute på jobb hela dagen. Låter kanon med platsen. Har en ribbåt på ca 5 meter som jag skulle vilja ha liggande där. Jag använder den bara 2-3 gånger i månaden när jag skeppar flyktingar från lastfartyg på danskt vatten och behöver kunna köra fort som fan. Kan jag komma med båten redan imorgon?

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Inget svar så jag hojtar till igen...

---

Från mig till familjenxxxx@gmail.com:

Ohoj!
Är det att jag svänger förbi ikväll eller imorgon för att reka lite?
Jag kan ju alltid snacka med nån annan där nere och säga att jag ska
hyra er plats. Antar att folk vett vilka ni är?

/Kaj


---

Från familjenxxxx@gmail.com till mig:

Hej. Får du gärna men inte alls säkert folk vet vilken som är vår plats då vi hyr för första året. Platsen är slutet stallviksvägen bryggan nästan längst ut. Akterboj finns på plats. Ring så guidar vi. Mvh Katarina o Pontus

---

Från mig till familjenxxxx@gmail.com:

Tja Pontus!

Sorry att jag inte hört av mig. Har varit ute på lite körningar och skit och fått ligga lågt i en vecka. Men nu är jag tillbaka. Finns platsen kvar?

/Kaj


---

Från familjenxxxx@gmail.com till mig:

Tyvärr – den är uthyrd.
/P

---

Från mig till familjenxxxx@gmail.com:

Ok, synd!
Hade varit gött att ha en stadig plats. Tror du jag kan använda bryggan ändå? Behöver ju inte lägga till särskilt länge. Bara släppa av flyktingarna som blir upphämtade av en Van direkt på plats. Rör sig om max 5-10 minuter i stöten. Kan ju använda er plats när den är ledig och annars bara ta nån. OK?

Vilket båtplatsnummer har ni?

/Kaj


---

Från familjenxxxx@gmail.com till mig:

Nej, under inga omständigheter vill varesig vi och - säkerligen inte bryggägaren - ha den typen av verksamhet här. Vägen här är dessutom privatägd och ingen obehörig trafik är tillåten.
/P

---

Från mig till familjenxxxx@gmail.com:

Ok, förstod inte att jag hade med en Sverigedemokrat som hatar flyktingar att göra här. Trist att rasismen är så utbredd. Och så typiskt att det är ni som redan har en massa pengar, fina båtar och vulgär Newport-inredning som är de allra värsta rasisterna. Vad gör det för skada om några flyktingar använder bryggan i fem minuter två ggr i månaden? Privat väg låter perfekt. Mindre insyn då.

Kan vi hitta en lösning på det här tror du?

/Kaj


---

Från familjenxxxx@gmail.com till mig:

Nej, vänligen respektera att vi undanber oss vidare kontakt. Tack.
/P

---

11 kommentarer:

 1. Hahaha vill like:a alla dina inlägg! (är lite facebook-skadad)

  SvaraRadera
 2. Gör det bara. Jag blir bara glad.

  SvaraRadera
 3. Hahahahahaha. Bästa på länge! Vulgär newport inredning, alltså.. haha.

  SvaraRadera
 4. åååååh, hahaha, klockrent!

  SvaraRadera
 5. Roligaste hemsidan alltså. Jag skrattar så jag gråter. TACK!

  SvaraRadera
 6. HAHAHAHAHAHA! Vilken underbar blogg! Hittade precis hit å har garvat så jag har börjat gråta åt dina inlägg! Bäst i det här inlägget var ändå mejlet som börjde med "Ohoj!" xD Så jävla klockrent! :D

  SvaraRadera
 7. Helt underbara inlägg, du finns nu i min bokmärkes rad.

  SvaraRadera
 8. "Har varit ute på lite körningar och skit och fått ligga lågt i en vecka.", åh fy fan vad jag skrattar, kan jag inte få bli din vän?

  SvaraRadera
 9. Roligt!,men seriøs før hundra år sedan var Svenskarna som hoppade in i båtar før att fly landet av svält och skit.Tack för Tyska invandrare blev Sverige bra !

  SvaraRadera
 10. Helt grymt skön läsning fortsätt det goda arbetet ;))

  SvaraRadera
 11. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera