tisdag 9 augusti 2011

Finsoffan

Annons:
Fin soffa
Ska nu sälja min cremefärgade soffa gjord i buffelskinn, mkt fin!! en reva på ena fåtöljen visas bild på det!! annars mkt fin


---

Från mig till veronicaxxxxx@hotmail.com:

Hej där!

Uppskattar din humor. Jättefin hahaha...  Soffan ser ju verkligen förjävlig ut. Men min moster vill ha precis en sån. Var finns den? Hämtar den gärna så snabbt som möjligt.

Mvh
/Kaj


---

Från veronicaxxxx@hotmail.com till mig:

Hahaha,,alla har vi olika smak o så e det!! oskarström!!

---

Från mig till veronicaxxxxx@hotmail.com:

Japp så är det. Kan du göra nåt på priset tror du? Ett par hundralappar kanske? När kan man komma och hämta den?

/Kaj


---

Från veronicaxxxx@hotmail.com till mig:

ja,ett par hundra men inte mera! imorgon går bra o hämta den isåfall..

---

Från mig till veronicaxxxxx@hotmail.com:

Ok. 3800 är en deal?


Helt otroligt, trodde aldrig jag skulle säga det om en soffa som ser ut som en svullen flodhästfitta. Men den är som sagt till min moster som är blind (och oss emellan har blinda fan inte mycket till smak).

Imorgon blir perfekt. Vilken tid funkar för dig? Gärna eftermiddagen för min del.

Hör av dig
/Kaj


---

Från veronicaxxxx@hotmail.com till mig:

din jävla gris !!!soffan e såld äcklet!!!!

---

Från mig till veronicaxxxxx@hotmail.com:

Hej Veronica!
Jag ber om ursäkt om jag gjorde dig upprörd med mitt prutande. Jag trodde det var ok att gå ner 200 kr. Vi säger väl 4000 då. Låt inte min burdusa framtoning komma emellan din försäljning och min mosters lycka. Du skulle sett henne. Hon blev så himla glad när jag berättade att vi skulle åka och hämta precis en soffa hon drömt om. Kan vi stryka ett streck över det här? Om du låter oss köpa soffan vore jag men framförallt min moster väldigt tacksamma?

Vänligen
/Kaj


---

Från veronicaxxxx@hotmail.com till mig:

sluta nu !!!!hitta nån annan o trakasera!!!

---

9 kommentarer:

 1. Mohahahaha... fy fan det här var det roligaste jag läst på länge Kaj.

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket! Jag ryser nästan själv när jag läser...

  SvaraRadera
 3. Flodhästfitta - touché and fucking spot on

  SvaraRadera
 4. Bara så du vet Kaj, så kommer jag sprida länken till din eminenta blogg så mycket jag bara kan :)

  Big ups, detta är fan skitkul!!

  SvaraRadera
 5. Haha äntligen någon som fattar redan på ett tidigt stadie att du inte är helt seriös! :-)

  SvaraRadera
 6. Jag har läst hittils till denna, och alla har helt enkelt varit jävligt tråkiga ännu. Detta passar inte dig direkt :/

  SvaraRadera
 7. tror.mig veta vem denna tjej är och de gör saken lite roligare.. du är bara för bra!!

  SvaraRadera
 8. Fy fan vad bra, din blogg är stor humor!

  SvaraRadera
 9. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera