fredag 26 augusti 2011

Den kriminella hyresgästen

Annonsen:
Här hittar jag inte originalannonsen men det gäller en stuga/hus på brännö som ska hyras ut september 2011 till och med april 2012. Priset som utannonserades var 4000 kr och endast sökare med bra referenser efterfrågades.

---

Från mig till erik.xxxx@xxxx.goteborg.se:

Hej Erik!
Jag vill hyra din stuga. Skulle vara perfekt för mig att komma undan lite. Möblerad är ett plus. Behöver lugn och ro. Jag betalar gärna 5000 kr/mån bara du väljer mig. Har toppenreferenser.

Hur går vi vidare?

/Kaj


---

Från erik.xxxx@xxxx.goteborg.se till mig:

Hej Kaj!
Du får gärna maila över vilka referenser du har.

Med vänliga hälsningar
Erik xxxx

---

Från erik.xxxx@xxxx.goteborg.se till mig:

Hej Kaj!
Jag ville bara stämma av att det passar dig med den perioden jag angivit?

Med vänliga hälsningar
Erik xxxx

---

Från mig till erik.xxxx@xxxx.goteborg.se:

Hej Erik!

Angående referenser kan du kontakta Kenneth Gustavsson, Kriminalvårdschef på Kumla anstalt, p tel: 019-767 38 00. Vi har lärt känna varandra väldigt väl de senaste 9 åren. Har även bott kollektivt i Tidaholm, där jag var mycket uppskattad och fick vänner för livet, kolla med Bo Svensson (bosse_bagare@hotmail.com) och Tommy Jonasson (tjonken67@yahoo.com).

Perioden blir alldeles perfekt. Jag muckar den 28:e augusti och kan säkert slagga hos nån polare i Göteborg ett par dagar.

Ska verkligen bli skönt att komma ut i skärgårn ett tag och ladda batterierna lite. Hur gör vi med kontrakt etc. Kommer troligen att kunna komma loss över dagen nu på lördag. Kan vi ses och skriva kontrakt då?

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från erik.xxxx@xxxx.goteborg.se till mig:

Hej Kaj!
Du har tydligen missuppfattat mitt mail! Jag har inte bestämt ännu till vem jag ska hyra ut till. Jag har flera som är intresserade att hyra och när jag träffat alla som är intresserade bestämmer jag mig för viken som ska få hyra huset. I morgon kväll kommer en person och ska se på huset. Om jag inte bestämt mig innan lördag är du välkommen då. Vi hörs igen.

Med vänliga hälsningar
Erik xxxx

---

Från mig till erik.xxxx@xxxx.goteborg.se:

Erik!
Hmm... Behövs inte. Du kan avboka de andra för du kommer gilla mig. Det vet jag. Jag är pålitlig utav bara helvete och har aldrig golat eller på annat sätt svikit en polare. Pengar är inget problem och jag tar det osett, det är redan löst. Dessutom är jag säkert i större behov av bostad än de andra. Du vet, det är inte lätt att komma in i "systemet" igen när man väl hamnat utanför.

Eftersom jag måste söka permis för lördag och det är sent så måste jag ha en bekräftad anledning. Ska vi säga klockan 14?

Vänligen
Kaj


---

Från erik.xxxx@xxxx.goteborg.se till mig:

Hej Kaj!
Jag förståt din situation men jag återkommer när jag träffad de som kommer i morgon kväll.

Med vänliga hälsningar
Erik xxxx

---

Från mig till erik.xxxx@xxxx.goteborg.se:

Kan jag skicka över min kompis Tjonken ikväll? Han kan gå i god för mig. Han ser ruskig ut men är trevlig och stabil så länge han äter sina tabletter. Om han tycker allt verkar bra så kan han skriva på mig redan idag. Han har fullmakt.

Vill du ha cash i förskott så inga problem. Tummade sedlar rätt i näven. Så är saken biff. OK?

/Kaj


---

Från erik.xxxx@xxxx.goteborg.se till mig:

Jag är inte hemma i kväll och som jag skrev tidigare så vill jag träffa alla innan jag bestämmer mig. Jag skrev i annonsen på Blocket att goda referenser är ett krav och jag tar den som har bäst referenser.

Med vänliga hälsningar
Erik xxxx

---

Från mig till erik.xxxx@xxxx.goteborg.se:

Erik.
Jag har bäst referenser. Det kan du ge dig fan på. Ingen har tajtare backning än jag. Ok. Du ska träffa ALLA intresserade. Jag är intresserad och tjonken får komma i mitt ställe. Imorgon funkar. Tid och plats tack?

/Kaj


---

Från erik.xxxx@xxxx.goteborg.se till mig:

Hej Kaj!
Jag är inte intresserad längre. Tackar för visat intresse!

Med vänliga hälsningar
Erik xxxx

---

11 kommentarer:

 1. haha, riktigt skön!

  SvaraRadera
 2. Oh my gash Kaj, you crack me up!! Måste tvångsligga i fosterställning för att inte skratta sönder mig, haha! Men en sak... Du vill ju att vi sprider ordet om dig, och tro mig det har jag gjort, men är du inte rädd att du blir lite för känd? Jag menar, att man läser någon sjaskig artikel i Aftonbladet om "Blocketlurendrejeri" eller att folk börjar förstå...? :)

  SvaraRadera
 3. Det finns oändliga möjligheter. Och lurendrejeri, jag vet inte det, jag gör ju inget olagligt. Bara kul med fler läsare. Tack.

  SvaraRadera
 4. Älskar när du skriver "soliga hälsningar" eller liknande :)

  SvaraRadera
 5. Det där är mitt hus. Var vänlig ta bort bilden. Det var roligt, men nu är det roliga slut.

  SvaraRadera
 6. Haha, Erik lite skämt får man tåla! @ Kaj, fortsätt å sluta inte!!!

  SvaraRadera
 7. Erik: Tog bort bilden nu. Du hade kunnat mejla istället, du har ju adressen. Så hade jag sett din kommentar tidigare.

  SvaraRadera
 8. Kaj, skojade bara, det var inte Erik som ville ta bort bilden, det var bara jag. Gött att du gick på det!

  SvaraRadera
 9. Trodde du för övrigt skulle ha tagit det på "...men nu är det roliga slut." Hähä!

  SvaraRadera
 10. Haha. Kul Jonas. Kaj förtjänade att få smaka på sin egen medicin:)

  SvaraRadera
 11. TESTIMONY ON HOW I GOT MY LOAN AMOUNT FROM A RELIABLE AND TRUSTED LOAN COMPANY LAST WEEK. Email for immediate response drbenjaminfinance@gmail.com

  Hello everyone, My name is Mrs. Carolin Glowski, I'm from Europe, am here to testify of how i got my loan from BENJAMIN LOAN FINANCE after i applied Two times from various loan lenders who claimed to be lenders right here this forum, i thought their lending where real and i applied but they never gave me loan until a friend of mine introduce me to {Dr. Benjamin Scarlet Owen} the C.E.O of BENJAMIN LOAN FINANCE who promised to help me with a loan of my desire and he really did as he promised without any form of delay, I never thought there are still reliable loan lenders until i met {Dr. Benjamin Scarlet Owen} who really helped me with my loan and changed my life for the better. I don't know if you are in need of an urgent loan also, So feel free to contact Dr. Benjamin Scarlet Owen on his email address drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera