torsdag 11 augusti 2011

Begagnade BDSM-grejer

Annonsen:
Gamla hänglås och fängsel
Jag söker gamla hänglås gärna med nycklar, samt gamla fängsel såsom: hand och fotbojor, halsjärn, straffstockar, kedjor ja allt som kan förknippas med fångförvaring (fångvård).

Bra skick = bra betalning.


---

Från mig till bengt.xxxx@xxxxx.com:

Tjena broder!

Jag fattar precis. Har en komplett uppsättning med sånt ute i vedboden. Har varit en kul hobby men nu har jag tröttnat på det och behöver göra plats för min nya hobby. Allt är i prima skick. Är du intresserad?

/Kaj


---

Från bengt.xxxx@xxxx.com till mig:

Hej Kaj

Har ett par kraschade datorer hemma och det är inte min disciplin, därför får jag gå in på min webmail för att läsa e-post och sköta saker och ting genom jobbet.

Vad är det för prylar du har, har du möjlighet att skicka lite bilder och sist var bor du? Gärna tel nr.

---

Från mig till bengt.xxxx@xxxxx.com:

Tjenna Bengt!
Fattar precis. Hatar när sånt händer.

Angående prylarna så är det hela kittet. Allt från vanliga bojor till mer avancerade fängsel. Jag har en schysst stupstock som brukar uppskattas när man är inne på sånt här. Har även en sträckbänk, lite sköna piskor och annat göttigt. Tyvärr har jag inga bilder nu. Skulle kunna fixa det såklart men en kille som du vet väl hur BDSM-prylar ser ut antar jag?

Tror jag har lagt ut närmare tio papp på grejerna men har tröttnat och vill ha lite grövre grejer nu så jag slumpar mer eller mindre bort skiten om du kommer och hämtar dem. Jag bor i Lödöse om du vet vart det ligger. När kommer du?

/Kaj


---

Från bengt.xxxx@xxxx.com till mig:

Hej Kaj

Har möjlighet att titta in till dig nästa vecka. Ja jag jobbar i Trollhättan så det är inga problem Vad har du för tel nr? så vi kan bestämma lite mer exakt o vägbeskrivning.

Mvh/Bengt

---

Från mig till bengt.xxxx@xxxxx.com:

Hej Bengt!

Jag ska upp till Trollhättan på torsdag så då kan jag komma förbi dig på jobbet och lämna grejerna. Min fru Kerstin blev besviken när jag sa att jag sålt vår BDSM-arsenal, så jag lovade henne att vi ska behålla två par handklovar och slyn-gungan (som vi köpte på vår bröllopsresa
till Bremen, Tyskland).

Men allt annat kan du köpa. Jag lastar min Van ikväll. Tror jag hittar till ditt jobb men lämna gärna mer specifik adress med byggnad och avdelning etc.

Funkar torsdag efter lunch?

/Kaj


---

Från bengt.xxxx@xxxx.com till mig:

Hej igen

Jag har ju inte sett grejorna, än mindre bestämt mig. Vill nog kolla lite först. Innan jag bestämmer mig.

Dessutom åker jag hoj till jobbet. Hoppas du har förståelse för det?

---

Jag dröjer med mitt svar då i min vildaste fantasi inte kunde tro att han skulle vara intresserad efter mitt sista mejl. Men bengt är ivrig...

---

Från bengt.xxxx@xxxx.com till mig:

Hej Kaj

Hur går det med vårat möte?

---

Från mig till bengt.xxxx@xxxxx.com:

Tjenare Bengt!

Ledsen att jag inte svarat, men jag och Kerstin tog en restresa till Bulgarien i sista minut. Ja vad säger vi om mötet? Grejerna ligger ju i min Van nu som sagt.

Var vill du ses? Och framförallt när?

/Kaj


---

Från bengt.xxxx@xxxx.com till mig:

Hej Kaj

På lördag har jag ett annat ärende ner till Lilla Edet, så då har jag möjlighet att titta på prylarna. Har du något tel nr som jag kan nå dig på? För efter fredag kan jag inte komma i kontakt med dig och på söndag åker jag på sem.

/Bengt

---

Från mig till bengt.xxxx@xxxxx.com:

Lilla Edet blir perfekt!
Gärna på nån öde parkering om jag får välja. Lämnar ogärna ut mitt nummer men välj tid och plats så kommer jag dit. Du kan inte missa mig. Har en vinröd Dodge Ram Van. Förslag?

Jag var förresten uppe på vinden tidigare idag och hittade en låda med lite "nybörjargrejer" som jag hade glömt att jag hade. Det är ett par gag-balls i läder, de har en del bitmärken efter våra lekar men det är bara Kerstins. Sedan var där tre par lite spexiga hadklovar med sånt där neonfärgat ludd runt, två butt plugs i elfenben (snidade som Jesus och Maria), en tvångströja och ett äldre kyskhetsbälte i metall. Skulle tippa på 1700-tal. Kan det vara nåt?

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från bengt.xxxx@xxxx.com till mig:

Hej Kaj

Kan vara av intresse ja. Nu vet inte jag när på lördag som jag kommer, men troligtvis blir det någon gång på fm.

Då får du mitt nummer så du kan ringa mig, hittar inte så bra där nere.

Tel: 073xx-xxxxx alt 076x-xxxxxx

---

Mitt svar uteblir. Bengt åker på semester och samma dag svarar jag...

Från mig till bengt.xxxx@xxxxx.com:

Hej Bengt!

Dessvärre hade jag helt glömt att jag och Kerstin ska på kattutställning i Borås imorgon. Så jag hinner inte lämna grejerna till dig.

Jag gör så att jag åker upp till ditt jobb på måndag och ställer av det på ditt kontor. Jag pratar med receptionisten och kan visa vår konversation så de vet att allt är i sin ordning. Sedan kan du kolla igenom allt i lugn och ro när du är tillbaka från semestern. Jag kontaktar dig.

Ska vi säga så?

/Kaj


---

Från bengt.xxxx@xxxx.com till mig:

Hej Kaj

Nu är min dator ok igen, men vart har du tagit vägen, driver du med mig eller? I annat fall kan du bespara dig besväret med att skicka massa mail om du inte är seriös.

/Bengt

---

Från mig till bengt.xxxx@xxxxx.com:

Hej Bengt!
Nä, varför skulle jag driva med dig? På vilket sätt verkar jag oseriös?

Jag kom aldrig upp med grejerna eftersom jag insåg att jag inte visste exakta adressen till ditt jobb och inte orkade chansa. Sedan uppstod en dispyt mellan mig och frugan. Hon ville inte att vi ska sälja våra sexprylar som vi haft så mycket skoj med. Men jag vill gärna bli av med skiten. Har funnit Gud och tycker det har börjat kännas perverst att hålla på med såna grejer. Sedan rann det ut i sanden och så åkte vi på semester en vecka. Och nu är vi överens jag och Kerstin.

Så, ska vi försöka få till den här affären nu då? När kan du ta en titt på prylarna?

/Kaj


---

Från bengt.xxxx@xxxx.com till mig:

Hej Kaj

Nu på fredag har jag möjlighet att kika på grejorna, men du? Slå mig en signal på mobilen, lättare att bestämma plats osv.

Med vänlig hälsning / Bengt
Tel 073x-xxxxxx

---

Här ger jag upp. Det går inte att göra Bengt ointresserad. Jag har för första gången mött min överman.

15 kommentarer:

 1. "Jag har för första gången mött min överman."

  hahaha

  SvaraRadera
 2. alltså jag dör, du är den roligaste jag varit med om!

  SvaraRadera
 3. Haha ja det här är fantastiskt roligt!! Skrattade högt åt det där med Kerstins bitmärken. Nu får jag sluta läsa annars kommer jag inte hinna sova nånting inatt! Så glad att jag hittat hit, kikar in igen imorgon, var så säker!! :-)

  SvaraRadera
 4. Hahahahaaa *Kippar efter luft*

  SvaraRadera
 5. Man kunde ha skrivit:

  Du, Bengt... jag har massor med tid på Lördag, och min Dodge Ram är tillräckligt stor till att vi kan testa grejerna. Hur vill du - slav eller herre? Jag har redan satt upp grejerna, har tänkt mycket över att testa med dig.

  /Kaj

  SvaraRadera
 6. Höhö, skitbra. Sjukt kåt är han den där Bengt. Det kan betyda att du kan få med honom på en del sjuka grejer som den ovan föreslår, men BEngan kommer defintivt svara ja, oavsett vad du föreslår. DRa in lite blod å baj i ditt förslag och håll tummarna!

  SvaraRadera
 7. - ...och två butt plugs i elfenben (snidade som Jesus och Maria).

  HAHAHA shit..

  Och direkt efter:
  - Kan vara av intresse ja.

  !!!!

  SvaraRadera
 8. Jaha, vad det detta som Bengan skulle köpa. Jag visste att han hade något i lurt i kikarn!!

  SvaraRadera
 9. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera