måndag 8 augusti 2011

Bättre begangnad säng bortskänkes

Annonsen:
En kvinna vid namn Helene annonserade efter en 140-säng till en billig penning. Omgående.

---

Från mig till helene.xxxx@telia.com:

Hej Helene.

Jag har en 140-säng som du kan få mot att du hämtar den. Vill bara bli
av med den, då jag kommer att vara hemifrån en längre tid och tänker
skaffa helt nya möbler när jag är tillbaks. Hör av dig.

/Kaj

---

Från helene.xxxx@telia.com till mig:

Intressant! Vad är det för en säng - hur gammal? Hård/mjuk? IKEA?
Var finns den at hämta i så fall?

Vänliga hälsningar Helene

---

Från mig till helene.xxxx@telia.com:


Hej Helene!
Det är en IKEA-bädd som jag köpte för några år sedan. Medelhård. Finns att hämta i Halland.

Bifogar bild

Somriga hälsningar
/Kaj


---

Från helene.xxxx@telia.com till mig:

Den ser ju trevlig ut – synd att det är så långt till Halland…

---

Från mig till helene.xxxx@telia.com:

Hej Helene.
Det är inte så långt som man kan tro. När kommer du?

/Kaj

4 kommentarer:

 1. haha vilken jävla bild..

  SvaraRadera
 2. Hahaha från tortyrhuset utanför Halmstad "dens er ju fin ut" vad tänkte hon med?? :P

  SvaraRadera
 3. "Den ser ju trevlig ut" ?? Hahaha. Vad fan är det för fel på folk?

  SvaraRadera
 4. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera