tisdag 9 augusti 2011

Bärplockargänget

Annons:
Självplock svarta vinbär
Ekologiska svarta vinbär.
Klippt mellan raderna.
I okome strax utanför Ullared.
35:- Kg
Välkomna

denis

---

Från mig till denisxxxx@hotmail.com:

Hej där Denis!
Såg din annons. Låter väldigt generöst. Tänkte lasta min Van med 7 rent överjävliga bärplockare från Vitryssland och komma ner till dig. Helst på måndag. Räknar med att kunna tömma buskarna på några timmar, men är det riktigt mycket bär kan de även jobba natt. Finns det belysning? I annat fall köper jag pannlampor åt dem (du får kvittot så kan du dra av det från totalsumman innan jag fakturerar dig).

Funkar detta upplägg för dig?

Varma hälsningar
/Kaj


---

Från denisxxxx@hotmail.com till mig:

Hej!
Du får gärna komma och plocka, finns gott om bär. Ingen belysning, är de så bra borde ni klara det under en dag.
Det gäller kontant betalning.
Hälsningar
denis

---

Från mig till denisxxxx@hotmail.com:

Cash is king!
Låter bra det här. Vi skippar fakturor och bokföring och gör oss en
lätt hacka istället. Funkar för mig. Fråga: får vi ändå 35 kr/l?

/Kaj


---

Från denisxxxx@hotmail.com till mig:

Menade kontant med kvitto. 35:- kg
Take it or leave it.
Denis

---

Från mig till denisxxxx@hotmail.com:

Med kvitto. Fine. Du bestämmer. Kilo eller liter är väl nästan sak samma. Mina killar plockar fort av bara fan. Hur många kilon uppskattar du att du har i de där buskarna? Kanske kan du ge oss ett fastpris? Säg att du betalar 3000 per hundra kilo vi plockar av åt dig. Och 1000 per påbörjat hundrakilo. En bra deal för oss båda. Ok?

Har ställt in GPS:en. Vi kommer och skördar imorgon.

/Kaj


---

Från denisxxxx@hotmail.com till mig:

Det gäller att förstå varandra. Jag betalar ingenting, du batalar, jag säljer svarta vinbär för
35:- kg. Vill du köpa, ok.
Denis

---

Från mig till denisxxxx@hotmail.com:

Vänta nu lite! Du menar att vi ska betala för att skörda DINA bär åt DIG?! Ursäkta, men är detta nån sorts skämt eller är du helt verklighetsfrämmande? Vill du ha ett jobb gjort får du banne mig betala för det. Det måste du väl ändå förstå? Jag har bokat sju stycken vitryssar till imorgon som räknar med att få lön. Trodde vi var överens. Vad ska jag säga till dem tycker du?

/Kaj


---

Från denisxxxx@hotmail.com till mig:

Säg vad du vill, det står klart i annonsen. självplock på svarta vinbär för 35:- kg.
Lycka till nån annanstans
Denis

---

Från mig till denisxxxx@hotmail.com:

Klart och tydligt?! Det kan du intala dig din satans bärfifflare. Men jag har sparat alla mail och kan anmäla dig och din lilla vidriga bärplantage när jag vill. Eller så åker jag dit med mina vitryssar och pallar varenda jävla bär du har på buskarna, nån natt när du inte anar det. 


Jag vill ha ersättning för att du tagit upp min tid. Fattar du det?

Ge mig ett generöst förslag så glömmer vi det här.

Vänliga hälsningar
/Kaj


---

Från denisxxxx@hotmail.com till mig:

Du är helt otrolig.

12 kommentarer:

 1. Kajsa: Tack så mycket. Tack tack.

  SvaraRadera
 2. Hahaha... har läst uppifrån kameran och ner och fått många goa flabb. Kommer tillbaka, var så säker. Men utsätt inte mig för såna här skämt... hahaha...

  //Marie

  SvaraRadera
 3. Jag dör. Jag dör av skratt.

  SvaraRadera
 4. Blev precis utsparkad från sängen av sambon, hon ska upp tidigt och jag kan fan inte sluta skratta åt dina mejl

  SvaraRadera
 5. jag brukar inte skratta när jag läser. jag fånflinar alltid. men din humor o din sätt att jävlas är så bäst och det gör min dag! forsätt med det!! :D *skrattar*

  SvaraRadera
 6. Hahahaha, kommentar överflödig!

  SvaraRadera
 7. Ha ha denna läsning vände min dag ha ha.

  SvaraRadera
 8. Hahaha.. "Med mina vitryssar.."

  SvaraRadera
 9. Hittade hit idag. Har läst och skrattat, humor helt i min smak. Så jävla roligt!!

  Flyktingsmugglaren är en favvo bland många andra.

  Rolig idé "Kaj"

  //Karin

  SvaraRadera
 10. "Kaj" eller vad du nu heter, det här är den bästa sidan jag har kollat igenom på länge, fortsätt med de här, det är helt sjukt kul!

  Detta är helt klart min favorit, delad plats med marmorbordet..

  SvaraRadera
 11. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera