fredag 26 augusti 2011

Annonsen:
Sjörövarskepp
Hemmagjort sjörövarskepp,det enda sitt slag.
Gjord i vattenfast plywood.
Landgång,kikare och ratt.
piratflaggor i aktern och stort segel i fören.
Går att krypa från mitten och ut på baksidan.
Längd:ca 260cm
Bredd: 115cm
Går lätt för 2 man att flytta över på släpkärra.


---

Från mig till christer.xxxx@glocalnet.net:

Har varit på jakt efter en billig båt en längre tid och hade nästan gett upp. Men så ramlar jag över detta ståtliga skepp för en spottstyver, när jag är ute och letar efter en kopparhjort till min trädgård. Ibland är världen allt bra liten.

När kan vi genomföra affären?

Vänligen
/Kaj


---

Från christer.xxxx@glocalnet.net till mig:

Hej.
Om du är intreserad av detta "lekskepp"så ring
0735xxxxxx
Mvh Christer.

---

Från mig till christer.xxxx@glocalnet.net:

Nu var du allt lite lustig Christer. Jag svarar väl inte på en annons om ett sjörövarskepp om jag inte vill ha ett sjörövarskepp? Skeppet verkar perfekt för mig. Är ensamstående med en pojk på sex år. Hur många kan vara ombord samtidigt?

När kan man hämta? Hjälper du mig att lasta om jag fixar kärra?

Kaj


---

Från christer.xxxx@glocalnet.net till mig:

Hej

Klart du får lyfthjälp och det går en hel hög med ungar på skeppet. ring när du vill komma, vi är hemma ( idag söndag ) annars bestämmer vi en tid och dag. Hoppas du förstår att det bara är en leksak som inte flyter utan får stå på land.

Mvh Christer 073-xxxxxxx

---

Från mig till christer.xxxx@glocalnet.net:

Hej Christer!
Ursäkta sent svar. Jag har fixat båtkärra nu och kan komma precis när det passar dig egentligen. Bra att det går på en hel hög ungar men det räcker att jag och min son har gott om plats. Har förstått att ni använder skutan som leksak. Frågan är om det går att få henne sjöduglig? Jag är rätt händig.

Var bor du? Hör av dig så bestämmer vi tid.

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från christer.xxxx@glocalnet.net till mig:

Hej Kaj
Du kan ringa på 073-xxxxxxx
Vi har inte nåt tel till dig.

Mvh Christer

---

Från mig till christer.xxxx@glocalnet.net:

Tyvärr kan jag inte det för jag har sagt upp mitt telabonnemang. Använder bara skype. Har du det?

Jag kan komma ikväll och hämta skeppet. Om det funkar för dig? Min son är helt såld på det, tjatar hela tiden :) han har varit fixerad av det i över ett år så vi är båda ivriga att få hem det.

Hör av dig

/Kaj


---

Från christer.xxxx@glocalnet.net till mig:

Du bara skämtar. sök du ett annat skepp.

---

Från mig till christer.xxxx@glocalnet.net:

Skämtar? Jag är på jakt efter ett sjörövarskepp åt min son. Vi har till och med gjort plats i trägårn för den. Ska jag behöva säga till honom att det inte blir nåt nu? Har du ångrat dig?

/Kaj


---

Från christer.xxxx@glocalnet.net till mig:

Kaj

Det är ju konstigt att du inte kan ringa eller att jag inte kan ringa till dig.svårt att bestämma då. Men visst får du köpa det till din pojk. Efter 17.00 är jag hemma i morgon och det brukar vara så varje dag. Denna mail kan jag ej se på dagarna. och läser ej hela tiden.

// Christer

---

Från mig till christer.xxxx@glocalnet.net:

Hmm... jag tyckte jag var tydlig med att jag inte har telefon. Är det väldigt viktigt för dig så kan jag åka in till stan, köpa ett telefonkort och ringa dig från en betaltelefon. Eller så löser vi bara det här lite smidigt nu. 3000 är som hittat. Du svarade dock aldrig på om du tror att man kan få skutan sjöduglig? Skulle vara kul att ha den i sjön, liggande vid bryggan. Annars får trädgården duga.

Efter 17 säger du, så kanske runt 20-snåret funkar då? Var bor du?

Skepp ohoj!!
/Kaj


---

Från christer.xxxx@glocalnet.net till mig:

Hallå igen.
Jo självklart kan den bli sjöduglig...allt går med lite fantasi och kanske lite renovering. Om du bygger om den så får du ett finfint sjödugligt skepp men som det ser ut idag så bör det ligga på land. Kom du och hämta det vid 20tiden...blir kanon.

Vi bor i Alingsås xxxxxgatan x.
Christer.

---

Från mig till christer.xxxx@glocalnet.net:

Bra! Det var allt jag ville veta. Nu är frågan hur mycket du kan gå ner i pris, med tanke på att du annonserar ut ett skepp men säljer ett vrak.

Hur låter 1500 i dina öron?

/Kaj


---

Från christer.xxxx@glocalnet.net till mig:

Kaj
Tyvärr så är skeppet sålt. du kan ju lägga pengarna på kopparhjort eller vad du nu letade efter.

Vi kommer inte att svara dig mera.

/ Christer

---

5 kommentarer:

 1. Alltså, Måste bara lämna en kommentar. Den här sajten kan vara det roligaste jag någonsin kommit över. Du är makalöst briljant. Det finns en amerikan som gör samma grej. Misstänker att du sett den ;) Men det spelar ingen roll. Fortsätt förgylla min och alla andra som läser här dagar med din twistade fantasi. Love.

  HannaH

  SvaraRadera
 2. Tack för din fina kommentar hanna. Tycker det är så väldigt roligt med alla kommentarer.

  SvaraRadera
 3. Håller med föregående inlägg haha. Keep up the goodwill work Kaj :)

  SvaraRadera
 4. Tycker du är helt briljant! Själv tycker jag att de som spelar på språkliga "missar" eller när du spelar lätt naiv, är de som är roligast. Härligt att kika in här och få en rejäl dos skratt!

  SvaraRadera
 5. TESTIMONY ON HOW I GOT MY LOAN AMOUNT FROM A RELIABLE AND TRUSTED LOAN COMPANY LAST WEEK. Email for immediate response drbenjaminfinance@gmail.com

  Hello everyone, My name is Mrs. Carolin Glowski, I'm from Europe, am here to testify of how i got my loan from BENJAMIN LOAN FINANCE after i applied Two times from various loan lenders who claimed to be lenders right here this forum, i thought their lending where real and i applied but they never gave me loan until a friend of mine introduce me to {Dr. Benjamin Scarlet Owen} the C.E.O of BENJAMIN LOAN FINANCE who promised to help me with a loan of my desire and he really did as he promised without any form of delay, I never thought there are still reliable loan lenders until i met {Dr. Benjamin Scarlet Owen} who really helped me with my loan and changed my life for the better. I don't know if you are in need of an urgent loan also, So feel free to contact Dr. Benjamin Scarlet Owen on his email address drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera