tisdag 19 juli 2011

Stuga nära havet

Annonsen:
Vi är ett skötsamt och ansvarsfullt par med en dotter och en hund som önskar hyra en stuga nära havet och varberg veckorna 30-31. Gärna vid appelviken eller annan surfvänlig strand.
Tacksam för svar.

Med vänlig hälsning Anneli och Patrick


---

Från mig till nilla@xxxx.se:

Hej Annelie!
Har stuga strax bredvid Apelviken. Fastigheten är ca: 60kvm om två rum,charmig planlösning. Stugan kommer att stå ledig hela sommaren då jag tyvärr ligger i gipsvagga. Vad säger ni om pris? Hur mycket tycker ni är rimligt?

/Kaj

---

Från nilla@xxxx.se till mig:

Hej Kaj!
Usch inte roligt att ligga i gipsvagga!
Har lite frågor:
Hur många sängplatser finns?
Får vi ta med hunden?
exakt var ligger stugan?
har du några bilder?
Vad sägs om 10000 för två veckor?

MVH Anneli

---

Från mig till nilla@xxxx.se:

Anneli!

Nä, det är ett jävla piss att ligga helgipsad, men så kan det gå när man kör full.

Stugan ligger på hulviksvägen i Södra näs. Tre sängplatser i lilla rummet och möjlighet till fler i det stora. Självklart får ni ta med hunden. Men inga katter tack. Skickar med bild. Det är mycket större än det ser ut på bilden.

10000 låter jättebra!

Hör av dig

/Kaj


---

Jag får inget svar på några dagar så jag skriver igen...

Från mig till nilla@xxxx.se:

Hej Annelie!

Varför har du inte hört av dig? Trodde att du var seriös med att hyra stugan. Det minsta du kan göra är väl att säga till om du ändrat dig så jag kan hyra ut till någon annan? Eller brukar du alltid ignorera människor som är handikappade?

/Kaj

6 kommentarer:

 1. hahahahahahahahahahahahahahaha jag dör av skratt hahahahahahahahaha du är fan ta mig den sjukaste jag läst om, fortsätt med det!! helt underbar

  SvaraRadera
 2. Åh, jag skulle ha velat se minen på den här människan när hon såg bilden :-D Eller läste om när du körde full...ajaj, hah

  SvaraRadera
 3. HAHAHAHHAA JA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

  SvaraRadera
 4. hahahaha, fortsätt med de här! Din sida är ren underhållning...:)

  SvaraRadera
 5. Neeej.. Det är slut.. Nåja, får hoppas du levererar ofta :)

  SvaraRadera
 6. tänkte samma som karl, jag...! skriv kaj skriv!!

  SvaraRadera