söndag 31 juli 2011

Förrvirring kring tjock-tv

Annonsen:
En av Göteborgs porrställen annonserade efter tjock-tv:s 26-28" under annonsrubriken "Tjock tv". Kontant betalning om 250 kr/st utlovades vid leverans.

---

Från mig till johan@xxxx.se:

Hej!
Såg er annons på blocket. Jag har två stycken tjockisar som ni skulle kunna få ta hand om. De är fina, men jag har ingen nytta av dem för jag har gått över till smala. Tänkte att de kanske kan göra bättre nytta hos er.

Hör av er

Vänligen Kaj

---

Från johan@xxxx.se till mig:

Du är välkommen med dom så köper vi dom.

Mvh
Johan

---

Från mig till johan@xxxx.se:

Trevligt!
Jag kan komma förbi med dem så får ni avgöra om de duger. Får man lov att fråga vad ni ska ha dem till?


/Kaj

---

Från johan@xxxx.se till mig:

Dom kommer placeras i våra privat-bås i vår biosektion.

Mvh
Johan

---

Från mig till johan@xxxx.se:

Hmm... Nu vet inte jag hur stora bås ni har, men får ni verkligen plats med tjockisar i dem? Jag tänker att det kan bli lite väl trångt. Hur som helst. De kommer från Ungern och de har inget emot att jobba långa pass. De har dessutom god vana av män då jag haft dem i min lägenhet en längre tid. Ni kommer inte att bli besvikna. 250 per tjockis och dag är en deal. Kommer in med dem imorgon så ni får träffa dem. Ska jag fråga efter dig Johan?

/Kaj

---

Från mig till johan@xxxx.se:

Hej!

Fick aldrig svar igår Johan. Antar att du har mycket att stå i. Är det ok att jag kommer med tjockisarna vid 16-snåret idag? Ska bli skönt att sätta dem i arbete och få in lite kosing. Räknar med att du är där och tar emot oss Johan. Ses sen

/Kaj

---

Från johan@xxxx.se till mig:

Dra åt helvete

2 kommentarer:

  1. Fan vad bra! Har gått över till smala haha

    SvaraRadera
  2. Haha det var rakt på sak utan krusiduller, dra åt helvete! Förbaskat kul!!

    SvaraRadera